Behandlingar & priser

Samtliga behandlingar inleds med ett avslappnande fotbad.

Medicinsk Fotvård 45-55 min, 610 kr

Avslappnande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. Ev förhårdnader, liktornar, vårtor, sprickor, nageltrång behandlas. Behandlingen avslutas med att fötterna slipas/filas och smörjs med en mjukgörande salva/skum och en härlig fotmassage. Produkter som används i behandlingen anpassas till just dina behov.

Medicinsk Fotvård, delbehandling 30 minuter, 350 kr

Här fokuserar vi på ett (1) problem enligt dina önskemål. Ex liktorn, nageltrång, vårta, hälsprickor, nagelsvamp eller hudsvamp.

Spafoten LYX 90 min, 965 kr

I den här behandlingen skämmer jag bort dig lite extra. Här ingår fotbad, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotinpackning och peeling av fötterna. Lätt massage med mjukgörande fotkräm avslutar denna behandling.

Stora fotmassagen 40 minuter, 450 kr

Fotbad följt av en lång lyxig och avslappnande fotmassage med mjukgörande fotsalva

Fotvård som friskvård, 765 kr

Enligt Skatteverket kan arbetsgivare erbjuda skattefria förmåner gällande motion och friskvård. Hit räknas fotvård och massage dock inte pedikyr eller medicinsk fotvård. För att fotvård ska vara friskvård ska det vara enklare typ av fotvård med moms. När du vill ha ett friskvårdskvitto till din arbetsgivare så bokar du nedan behandling. Fotvård som Friskvård kostar 765 kr (moms ingår med 25%) och pågår i 45 min.

Pedikyr 40 minuter, 480 kr

Den perfekta behandlingen för dig som inte har så stora problem med dina fötter och vill fokusera på nagelvård! Fotbad, nagelklippning, nagelvård med putsnin/polering av nagelplatta och nagelband samt lätt filning av fötterna. Behandlingen avslutas med en lätt massage med mjukgörande fotkräm.

Ambulerande medicinsk fotvård, 700 kr

Jag kommer hem till dig i ditt hem. Naglarna klipps, rensas och slipas. Ev förhårdnader, liktornar, vårtor, sprickor, nageltrång behandlas. Behandlingen avslutas med att fötterna slipas/filas och smörjs med en mjukgörande salva/skum och en härlig fotmassage. Produkter som används i behandlingen anpassas till just dina behov. OBS, glöm inte uppge adress vid bokningstillfället. Detta priset gäller inom Kävlinge kommun.

Jag behandlar inte barn under 8 år och kan inte ta patienter med remiss